BENT U UW GEGEVENS VERGETEN?

Testimonials

Lees hier wat onze cursisten zeggen over ons en wat nou juist zo leuk is aan kiteboarding

Sandra
Op Rockanje een halve dag les gekregen van Dave. Ik had al eens eerder instructie gehad in het buitenland maar wat een verschil!! Ik voelde me veel veiliger en heb in een kortere tijd veel meer geleerd. Vooral de tips over hoe je de positie van je handen kunt aanpassen om de vlieger anders te laten reageren was een eye-opener. Fijne kite-lokatie om te leren. Ook veel gelachen want het is wel spectaculair, dat vliegen door de lucht.... Een aanrader voor iedereen, jong of oud, man of vrouw! Dave, bedankt en tot augustus.
Cindy
Een paar weken geleden heb ik mijn kite experience gehad. Echt een aanrader!! Lekker buiten, sportief bezig zijn. Dave, de docent, is kundig en legt alles rustig uit. Veiligheid staat voorop. Voor iedereen die twijfelt, niet doen!! Gewoon gaan, het is echt harstikke leuk!
Karlijn
Wij hebben alweer een tijdje geleden de introductie op kiteboarding gehad. Het was echt een hele ervaring, geweldig! Dave was heel aardig en ook zeker geduldig met de nog onervaren kiteboarder. We hebben veel geleerd, maar vooral ook heel veel plezier gehad. Dit is zeker iets wat je moet proberen!
Anika
Vandaag met zijn vieren de kite-experience onder leiding van Dave en Renee beleefd. Eerst geleerd hoe zo'n kite werkt. Ziet er makkelijker uit dan het is! Veel lol gehad, op de billen gevallen en spierpijn gekregen. Daarna het water in gegaan met de kite. Dit was een ontzettend leuke afsluiting van de experience. Zeker een aanrader om een keer te doen. Complimenten voor Dave en Renee. Jullie hebben voor een leuk dagje gezorgd!
NAAR BOVEN