BENT U UW GEGEVENS VERGETEN?

Fight Cancer actie 2011

Op 22 en 23 Oktober 2011 heeft Dacia het NK Kite plaatsgevonden op Scheveningen. Het beloofde een waar spektakel te worden met riders Kevin Langeree en Youri Zoon, maar helaas liet de wind het afweten. Gelukkig werd de Fight Cancer veiling wel een succes!

Fight Cancer komt als onderdeel van de KWF Kankerbestrijding in actie tegen kanker. Zij werft fondsen voor kankeronderzoek, voorlichtingen en patientenondersteuning. Voorafgaand aan het NK hebben diverse partners items geschonken waarop deelnemers en bezoekers een bod konden uitbrengen. De items varieerden van een kledingpakket tot aan overnachtingen in Zuid-Afrika. De items werden geveild door Kevin Langeree, voormalig wereldkampioen en tevens ambassadeur van Fight Cancer en Alex Schuttert van NK Organisator Exventure Sports & Events.

Ook NLKB was bij het event en heeft meegeboden op een aantal items. Uiteindelijk zijn we naar huis gegaan met een Naish trapeze die gesigneerd is door Kevin. De totale opbrengst van deze veiling bedroeg op 11 november 2000 euro en hiermee is gebleken dat dit initiatief voor volgend jaar zeker voor herhaling vatbaar is.

Wil jij deze gesigneerde trapeze winnen? Let dan op onze acties op Facebook en Twitter!

nlkbfightcancer

NAAR BOVEN