BENT U UW GEGEVENS VERGETEN?

3FM Serious Request 2011

Van 18 tot en met 24 december heeft de 3FM Serious Request Actie – This one’s for mamaplaatsgevonden. Deze actie is opgezet door 3FM en het Rode Kruis om een stille ramp onder de aandacht te brengen. Dit jaar is er aandacht gevraagd voor moeders die geraakt zijn door oorlogs- of conflictsituaties. Vanuit het glazen huis in Leiden werd er gefocust op deze drijvende- maar zeer kwetsbare kracht van het gezin.

Zoals jullie misschien al gehoord hebben of gelezen hebben, 3FM Serious Request 2011 heeft alle records gebroken. Niet alleen de eindstand was hoger, maar ook via elk platform zijn er meer mensen bereikt. In totaal 11,8 miljoen. De totaal opbrengst van de hele actie is 8.621.004 euro.

Ook Nextlevel Kiteboarding heeft deze actie een warm hart toegedragen en op de 3FM veiling via Ebay een kitexperience aangeboden voor 2 personen. Via Twitter en Facebook hebben wij jullie opgeroepen om ook mee te doen aan deze actie. Het resultaat hiervan is dat er 22 keer is geboden en is de eindopbrengst 147,50 euro.

Ben jij de gelukkige winnaar van deze actie? neem dan contact met ons op!

NAAR BOVEN