BENT U UW GEGEVENS VERGETEN?

Lessen van Nextlevel Kiteboarding

Wij werken met instructeurs die IKO, KNWV en/of VDWS gecertificeerd zijn. Onze instructeurs zijn allemaal IKO gecertificeerd tot level 3 en werken volgens het KNWV systeem. Je leert namelijk alleen bij erkende scholen, waarvan de materialen, de instructeurs, de veiligheidsmaatregelen, en de leergang zijn geoptimaliseerd, veilig en snel kitesurfen.

Kite experience

Fun, leuk een keer aan een kite hangen en misschien is het wat voor mij?
De kite experience is een introductiecursus met een hoog fun gehalte. Na een korte theoretische introductie, gaan we aan de slag met de basis van het kitesurfen. Vervolgens neemt je instructeur je mee met je vlieger naar het strand en ga je aan de slag met de eerste stappen van het kiten. Leren door doen. Heb je dit onder de knie dan duiken we samen het water in om je eerste kite experience te beleven. Dit is het moment dat jij ervaart hoe het is en wat je nodig hebt om je te laten leiden door de kite. Ook wel bodydraggen genoemd. Dit is een ideale cursus om te bekijken of kitesurfen iets voor je is.


Cursussen met certificaat

Na een introductieles of kite experience kunnen wij je een complete cursus aanbieden die op jouw behoeften en kunnen is afgestemd. Wij bieden je dan een pakket aan waarmee wij denken dat je het kitesurfen onder de knie kunt krijgen. Hiervoor dienen de lessen uiteraard wel kort op elkaar gevolgd te worden. Deze cursus is gebaseerd op lessen van 2 cursisten per instructeur. Geen verrassingen achteraf dus. Een dagdeel duurt 3 uur.

Supervisie

Als je een eigen uitrusting hebt, je hebt al les gevolgd, maar je loopt tegen wat problemen op, dan kies je voor supervisie.
Hierbij ga je zelf kitesurfen, de instructeur begeleid je waar nodig. Als je vragen hebt, kun je de instructeur aan de kant om advies en tips vragen. De instructeur kijkt mee bij het opbouwen, hij/zij let op je veiligheid zowel op de kant als in het water. Hij/zij zal je vanaf de kant begeleiden in je technieken en waar nodig verbeteren. Hiermee kun je dus na je lessen effectief oefenen.
Voor de mensen die nog geen materiaal aan geschaft hebben is het ook is het mogelijk materiaal te huren bij je supervisie.

Asisstent kitesurfer

Een cursus waar je leert wat kitesurfen is, hoe je een kitesurfer op de juiste manier kunt assisteren en hoe je voor jezelf en anderen veilig met een kite omgaat. Deze cursus volg je met meerdere cursisten, zo leer je van elkaar. De cursus vindt plaats op het strand en je hoeft dus niet het water in. De cursus is all-in met materiaal en trainer. De les duurt 2,5 uur.

Powerkite Clinics

Onze powerkite clinic staat garant voor inspanning, sensatie en veel plezier.

Na een korte uitleg over het weer, de wind en alle veiligheden, gaat de eerste vlieger al de lucht in. Powerkiten is een zeer actieve manier van vliegeren op het strand. Je begint met een kleine kite en we ruilen deze in voor een steeds grotere en spannendere kite. Met de kites leer je figuren maken in de lucht tot je voort te laten slepen over het zand en sprongen maken door de kracht van de kite die je dan geheel onder controle hebt. Aan het einde van de clinic kun je heerlijk bijkomen van een geweldige ervaring onder het genot van een hapje en drankje in onze beachclub. Alle materialen zijn inbegrepen. De les duurt 3 uur.

Suppen

Stand up paddling of suppen is de snelst groeiende watersport op dit moment!

Het leuke aan suppen is dat je het echt heel snel onder de knie hebt. Evenwicht bewaren is een stuk makkelijker door het grote board en de peddel en hierdoor voel je je binnen een uur al heel comfortabel op het water. Daarnaast kan suppen op zee maar ook op vlak water en is het niet afhankelijk van wind, een goed alternatief dus voor die dagen dat je niet kan kitesurfen of powerkiten. Hierdoor is het toegankelijk voor iedereen en ook leuk als bedrijfsuitje of met een groep vrienden.

Nextlevel Kiteboarding zal binenkort ook Suplessen gaan geven. Interesse? Neem contact met ons op!
NAAR BOVEN