BENT U UW GEGEVENS VERGETEN?

Clinics

Actief bezig zijn op het strand of op locatie? Dan is een bedrijfsevenement via Nextlevel Kiteboarding het overwegen waard! Wij bieden een breed scala aan van activiteiten op het strand en in de zee, in Rockanje maar ook op locatie.

Wij werken samen met het badhotel in Rockanje en hierdoor kunnen wij een vergaderarrangement, lunch, diner of bbq combineren met een leuke strandactiviteit en hierdoor zorgen voor een echte dag uit voor relaties, medewerkers, vrienden en families en voor jong of oud. Voor ieder wat wils.

Longboarden

Longboarden is een snel groeiende sport en deze zomer een ware hype in Nederland. Het is een vorm van skaten maar met invloeden van het surfen. Het is echter niet alleen een sport, het is ook een super vervoersmiddel voor het afleggen van relatief langere afstanden in de stad en je kan hem overal mee naar toe nemen. Longboarden is leuk, en voor elke leeftijd geschikt! Les duurt 2 uur.

Slacklinen

Onze workshop is erop gericht iedereen kennis te laten maken met deze sport, van jong tot oud. De workshop is zo opgebouwd dat iedereen kan deelnemen. De moeilijkheidsgraad kan worden bepaald door de hoogte van de band en de tricks. Veiligheid staat hierbij natuurlijk centraal, net zoals bij de andere lessen die wij aanbieden.

In de workshop leer je een goede houding aan te nemen, je goed te concentreren, te balanceren op de spanband en uiteindelijk natuurlijk te lopen.

Streetkiten

Zoek je een nieuwe uitdaging naast kitesurfen of een andere boardsport? Probeer dan streetkiten. Ideaal als er niet al teveel wind staat en in Nederland is er genoeg asfalt dus het kan bijna overal!

Duur: 2 uur
Inclusief:board, kite en bescherming

NAAR BOVEN